Mihaela Serban:”Anastasia Soare va face istorie in domeniul beauty!”

0
1019

Director Editorial: Mihaela Serban

Povestea de succes a Anastasiei Soare:

Anastasia alaturi de Kim Karadshian

Képtalálat a következőre: „anastasia soare”

M-am bucurat foarte mult sa o intalnesc pe Anastasia Soare, sa o prezint, sa o premiez pe scena Galei Celebritatilor romano -americane, deoarece este o femei puternica, care face cinste  Romaniei in America, prin talentul ei. Povestea de succes a Anastasiei este de departe cea mai frumoasa poveste de succes, autentica, care a  facut inconjurul lumii cu talentul ei, in revolutia beauty, fiind cea mai talentata peste ocean si devenind o experta in pensatul si aranjatul sprancenelor!Prin talentul ei artistic, indelung exersat, Anastasia a reusit sa isi faca o clientela de lux cu celebritati de la Hoolywwod, precum : Jennifer Lopez, Kim Kardasian, Madonna, Oprah Winfrey, Naomi Campbell,…etc.

Képtalálat a következőre: „anastasia soare”

In industria beauty este o concurenta acerba, la nivel mondial, unde magazinele detin pe raft, cele mai mari brand-uri internationale si alaturi de ele reusim sa o vedem cu propriile produse si pe Anastasia Soare, romanca noastra, care a reusit in afara granitelor,  reprezentand o lectie de viata si o reteta de succes incontestabila!

Képtalálat a következőre: „anastasia soare”Am avut ocazia sa o intalnesc de 2 ori si m-a impresionat prin  personalitatea ei, hotarata si puternica, fiind o femeie extrem de dinamica, care stie cum sa reuseasca in viata. Mi s-a parut si o femeie extrem de sufletista si saritoare, care, inca iubeste Romania, chiar daca  a plecat in 1988, in America. Anastasia a venit insotita, de fiecare data, la emisiunile noastre filmate peste ocean, de echipa ei, dand dovada de profesionalism.M-am bucurat sa-i cunosc intreaga echipa si sa vad ce  legatura minunata avea cu aceasta. Tot ce ne-a povestit pe scena, de fiecare data, ne-a ramas intiparit in minte.

Képtalálat a következőre: „anastasia soare”Anastasia spunea asa: Ca sa reusesti in viata, trebuie sa faci niste greseli, ca mai apoi sa poti sa iti dai seama unde ai gresit si sa corectezi acel lucru! Ideea mea cu sprâncenele a venit de la o chestie pe care profesorul meu de desen mi-o spunea. Făceam parte din clubul de pictură și sculptură și el îmi spunea mereu: dacă vrei să desenezi un portret, să schimbi o emoție, schimbi numai sprâncenele și am stat și m-am gândit, am făcut multe studii pe Leonardo da Vinci cum fața este în proporție foarte egală acea ,,golden proportion’’, proporție de aur. Și a trebuit să dezvolt eu, să ajung să înțeleg, deci a fost o curiozitatea a mea, s-o înțeleg după care a trebuit să perfecționez această arcuire a sprâncenelor și este mai mult o chestie de personalitate, de cât de mult vrei să fii implicata. Nu m-am gândit că vreau să fac bani mulți sau să devin faimoasă. Am vrut să muncesc și să fac cât mai bine ceea ce făceam. Indiferent că ești la Holywood sau la București, oamenii au aceleași probleme, pentru că viața este o provocare, o luptă în fiecare zi, indiferent unde ești. Iar când vine o clientă și se asează supărată sau îngândurată pe scaun și vezi că, atunci când se ridică, are un zâmbet mare pe față și parcă este în al 9-lea cer, asta este cea mai mare răsplătire a mea, de-asta încă mai fac sprâncene la salon. Lucrez trei zile pe săptămână la salon pentru că nimic pe lumea asta nu poate sa îți idea acea satisfacție, ca artist sau cum vrei să numești. În SUA noi vindem în peste 1500 de magazine ca Sephora și Norstroms. În Norstroms avem 85 de studiouri ca acestea, Japonia, Hong Kong, Banckock, ne extindem foarte repede. În Europa avem în țările de nord. Este de succes Candada, Mexic.

Képtalálat a következőre: „anastasia soare”

Kapcsolódó képKapcsolódó képAceasta gandire a facut-o puternica si a ajutat-o in fiecare zi sa o ia de la inceput si sa fie prezenta in peste 1500 de magazine in intreaga lume cu produsele sale de make-up, care ajuta foarte mult la conturarea sprancenelor, dupa propria tehnica, care a facut-o celebra. De aceea pentru mine Anastasia, in afara unei femei frumoase, puternice si elegante, va ramane un exemplu de ambitie, o reteta a succesului, pe care o poate urma orice tanara, cu aspiratii in domeniul, pe care doreste, sa-l urmeze. M-a uimit modestia, personalitatea ei, caracterul si revolutia pe care a facut-o pentru frumusetea feminina, ducand forma sprancenelor spre perfectiune, in functie de fata fiecarei persoane in parte! Faptul ca saloanele sale se regasesc si in Romania si in toate colturile lumii, ii confera inca o data reusita.

Képtalálat a következőre: „anastasia soare”

LĂSAȚI UN MESAJ